Strepsils Vitamin C z okusom pomaranče pastile

Strepsils - pastile z vitaminom C in okusom pomaranče, učinkovito ublažijo znake bolečega grla, ki jih povzročajo virusne in bakterijske okužbe.

Pack Contents: 24 EA

Na voljo tudi v: Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo Amilmetakrezol in diklorobenzilalkohol imata antiseptične lastnosti. Zdravilo vsebuje tudi vitamin C, ki krepi obrambne sposobnosti telesa in pripomore k hitrejši ozdravitvi. Pastile Strepsils vitamin C z okusom pomaranče so namenjene za ublažitev simptomov vnetega žrela in okužb v ustih in žrelu. Bodite posebno pozorni pri uporabi zdravila To zdravilo lahko povzroča alergijske reakcije; te so pogostejše

Opis izdelka

Vitamin C Strepsils vitamin C z okusom pomaranče, vsebuje vitamin C, ki krepi odpornost in pripomore k hitrejši ozdravitvi. Pastile Strepsils hitro in učinkovito ublažijo simptome vnetja žrela, povzročenega zaradi virusne, bakterijske ali glivične okužbe. Zdravilo je primerno za otroke, starejše od 5 let. Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamoAmilmetakrezol in diklorobenzilalkohol imata antiseptične lastnosti.Pastile Strepsils brez sladkorja z okusom limone so namenjene za ublažitev simptomov vnetega žrela in okužb v ustih in žrelu.Bodite posebno pozorni pri uporabi zdravilaČe že dlje časa kašljate ali če ste hripavi, se posvetujte s svojim zdravnikom.Nosečnost in dojenjeKer ni dovolj podatkov o varnosti zdravila Strepsils brez sladkorja z okusom limone med nosečnostjo in dojenjem, uporaba v teh obdobjih ni priporočljiva.Pomembne informacije o zdraviluZdravilo ni primerno za otroke, mlajše od 5 let.Odmerjanje zdravilaOdrasli in mladostniki, starejši od 15 let: Na 2 do 3 ure v ustih počasi raztopite po eno pastilo. Največji dnevni odmerek zdravila je 6 pastil. Otroci od 8 do 15 let: 1 pastila 4-krat dnevno.Otroci od 5 do 7 let: 1 pastila 3-krat dnevno.Način uporabe zdravilaPo 1 pastilo počasi raztopite v ustih.

EA_2442191